OBVESTILO O MOŽNOSTI PREJEMANJA e-RAČUNOV

 Spoštovani starši,

obveščamo vas, da boste v prihodnje lahko prejemali račune, ki vam jih izstavljamo v šoli za plačilo stroškov malic, kosil, šole v naravi, plavalnih tečajev, dnevov dejavnosti idr., v obliki e-računa.

E-račune boste lahko prejemali, če imate odprt transakcijski račun in aktivirano uporabo spletne banke pri eni izmed bank, ki omogočajo prejem e-računov.

Prehod na e-račune ni smiseln za tiste, ki imate urejeno plačilo preko trajnikov.

Vašo odločitev o prejemanju e-računov nam boste sporočili tako, da boste izpolnili in v tajništvo šole oddali obrazec Soglasje k prejemanju e-računov, ki je priloga tega dopisa. Obrazec bo objavljen tudi na spletni strani šole.

Obrazec o prejemanju e-računov lahko dobite in oddate v tajništvu šole tudi kadarkoli med letom, ko se boste odločili za takšno obliko prejemanja računov in si pri vaši banki uredili vse potrebno.

Ko bo možno prejemanje e-računov tudi za plačilo oskrbnin v vrtcu, bomo starše otrok v vrtcu o tem pravočasno obvestili.

V primerjavi s prejemanjem računov v papirni obliki bo uporaba e-računov za vas hitrejša in preprostejša, zato vam jo priporočamo.

 

Lep pozdrav

Jasna Munda, prof. def.,

ravnateljica

Priloga: soglasje e-račun

 

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)